Συνάντηση Δημητριάδη – Ομήρου για ζητήματα του Υπουργείου Συγκοινωνιών

Με έμφαση στα θέματα ιδιωτικοποιήσεων στο λιμάνι της Λεμεσού, στην αναδιάρθρωση της πολιτικής αεροπορίας και στη βελτίωση των συγκοινωνιών, ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης προέβη σήμερα σε ενημέρωση του Προέδρου της ΕΔΕΚ Γιαννάκη Ομήρου.

Ο κ. Δημητριάδης ευχαρίστησε τον κ. Ομήρου για την ευκαιρία που του έδωσε να τον ενημερώσει για το τι γίνεται στο Υπουργείο και να του δώσει λεπτομέρειες για τα σχέδια του Υπουργείου.

«Πιστεύω ότι αυτού του είδους οι συναντήσεις είναι πολύ χρήσιμες γιατί τόσο ο δικός μας στόχος όσο και ο στόχος των κοινοβουλευτικών κομμάτων είναι να υπάρξει πρόοδος στον τόπο μας και να μπορέσουμε να λύσουμε τα πάρα πολλά προβλήματα που είχαμε», ανέφερε και διαβεβαίωσε ότι αυτού του του είδους οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και θα γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ερωτηθείς για τη διαδικασία αποκρατικοποίησης των εμπορικών δραστηριοτήτων του λιμανιού της Λεμεσού, ο Υπουργός Συγκοινωνιών είπε ότι προχωρά σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Ο κ. Ομήρου διαβεβαίωσε τον Υπουργό ότι η ΕΔΕΚ θα είναι δίπλα στο Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων όπως και σε όλα τα Υπουργεία σε μια προσπάθεια να εξυπηρετηθεί το δημόσιο συμφέρον γιατί «πέραν από κομματικές και πολιτικές σκοπιμότητες πρέπει μέλημα και βασική έννοια να είναι η εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος».

«Υπό αυτή την έννοια ο Υπουργός Συγκοινωνιών θα έχει τη στήριξή μας μέσα από διάλογο και συλλογική διαβούλευση, για να μπορούμε ως οφείλουμε να εκφράζουμε απόψεις και να καταθέτουμε προτάσεις για τις καλύτερες δυνατές πολιτικές αποφάσεις», είπε ο κ. Ομήρου.