Συμμαχία: Όσο πλησιάζει η ημέρα που η ηγεσία του ΠΙΣ θα χάσει τα αφορολόγητα χρήματα, τους καταβάλλει πανικός

Με το ΓεΣΥ οι πολίτες θα δίνουν εισφορά και στη συνέχεια θα έχουν δωρεάν και ποιοτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τόνισε μεταξύ άλλων σε γραπτή δήλωσή του, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών, Δρ Δώρος Χριστοδουλίδης.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Όσο πλησιάζει η ημέρα της εφαρμογής του κοινωνικού αγαθού που ονομάζεται ΓεΣΥ, όσο πλησιάζει η ημέρα που η ηγεσία του ΠΙΣ θα χάσει τα αφορολόγητα χρήματα που έβγαζε από τους ασθενείς, τόσο τους καταβάλλει ο πανικός και επιστρατεύουν αβάσιμα επιχειρήματα. Στο οπλοστάσιο τους τώρα μπήκε το επιχείρημα ότι οι πολίτες θα δίνουν εισφορά χωρίς αντίκρισμα.

Η πραγματικότητα είναι ότι οι πολίτες θα δίνουν εισφορά και στη συνέχεια θα έχουν δωρεάν και ποιοτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Με το ΓεΣΥ δεν θα χρειάζεται να δίνουν μεγάλα ποσά σε ασφαλιστικές εταιρείες (αν είναι τυχεροί και τους ασφαλίζουν).

Με το ΓεΣΥ δεν θα καταβάλλουν σε έκαστο γιατρό όσο τους ζητήσει αλλά θα είναι δωρεάν.

Με το ΓεΣΥ δεν θα χρειάζεται ο ασθενής να καταφεύγει σε πολιτικά «μέσα» ή σε φιλανθρωπικές οργανώσεις για να έχει αυτά που δικαιούνται.

Με το ΓεΣΥ θα μπορούν να απευθύνονται σε άξιους, έμπειρους αλλά και νέους επιστήμονες που διακρίνονται και για την ανθρωπιά και για το ήθος τους.

Και είναι με μεγάλη ικανοποίηση που μαθαίνουμε ότι οι προσωπικοί γιατροί γράφονται με γοργούς ρυθμούς έτσι ώστε να έχουμε τον απαιτούμενο αριθμό προσωπικών ιατρών και είμαστε σίγουροι ότι το ίδιο θα γίνει και με την εγγραφή ειδικών που ξεκινά σήμερα.

Και όπως έχει συμβεί σε όλες τις χώρες που έχουν ΓεΣΥ, οι πολίτες τελικά στηρίζουν τους γιατρούς που εντάσσονται στο ΓεΣΥ. Για αυτό και καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν από τώρα τους γιατρούς που εντάσσονται στο ΓεΣΥ.

Τέλος, καλούμε την Κυβέρνηση μέσω ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού να ενισχύσει τα κρατικά νοσηλευτήρια έτσι ώστε να μπορέσουν να σηκώσουν ένα μεγάλο μέρος της εφαρμογής του ΓεΣΥ.