Συμμαχία Πολιτών: Κωμικοτραγικό το σκηνικό με την Πύλη Εμβολιασμού

Κωμικοτραγικό μπορεί να χαρακτηριστεί το σκηνικό με την Πύλη Εμβολιασμού, αναφερουν σε ανακοίνωση η Συμμαχία Πολιτών

Άλλη μία μέρα που η Πύλη Εμβολιασμού τέθηκε εκτός μάχης, με αλυσιδωτές συνέπειες να προκύπτουν σ’ ότι αφορά στο εμβολιαστικό πρόγραμμα της Κύπρου.

«Μόνο ως κωμικοτραγικό μπορεί να χαρακτηριστεί το σκηνικό με την Πύλη Εμβολιασμού, αφού τέθηκε και σήμερα, για άλλη μια μέρα, οριστικά εκτός λειτουργίας.

Μάλιστα η εν λόγω εξέλιξη προκύπτει μετά τη χθεσινή «αναβάθμιση» της Πύλης Εμβολιασμού, κάτι που αυξάνει ακόμα τις ανησυχίες κατά πόσο τελικά θα γίνει κατορθωτό να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί με ικανοποιητικό ρυθμό.

Ενώ το κράτος υποδεικνύει καθημερινά στους πολίτες ότι ο μοναδικός δρόμος εξόδου από την πανδημία είναι οι μαζικοί εμβολιασμοί, εντούτοις το ίδιο το κράτος εγκλωβίζεται στις δικές του χτυπητές αδυναμίες. Την ώρα που το κράτος θα έπρεπε να κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών, αντ’ αυτού γίνεται καθημερινό αντικείμενο έντονης κριτικής και όχι άδικα.

Μέσα σε όλο αυτό το αρνητικό σκηνικό προστίθεται και η ταλαιπωρία που προκύπτει τις τελευταίες μέρες σε κέντρα υγείας όπου πραγματοποιούνται εμβολιασμοί. Οι εικόνες συνωστισμού σε συγκεκριμένα εμβολιαστικά κέντρα, σε συνδυασμό με τα συνεχή προβλήματα στην Πύλη Εμβολιασμού φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές, όπως επιτέλους φροντίσουν για απρόσκοπτη λειτουργία της Πύλης Εμβολιασμού καθώς και για αποφυγή φαινομένων συνωστισμού στα εμβολιαστικά κέντρα. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να εντατικοποιήσουμε τους εμβολιασμούς και να εξέλθουμε νωρίτερα του αδιεξόδου.»