Συμμαχία: Μικροκομματικές σκοπιμότητες ΔΗΣΥΔΗΚΟ, η καταψήφιση για ΡΙΚ

Να αφήσουν εκτός ΡΙΚ τις μικροκομματικές σκοπιμότητες και τα δικά τους συμφέροντα και να αφήσουν την πολυφωνία του τόπου να ανθίσει μέσα και από το κρατικό κανάλι, ανέφερε σε δήλωσή του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών, Ανδρέας Θεμιστοκλέους.

Τι δήλωσε:

Για ακόμα μια φορά χθες στη Βουλή είδαμε τη συνεργασία του κατεστημένου της πολιτικής ζωής του τόπου μας (ΔΗΣΥ ΔΗΚΟ) να προσπαθεί με διάφορους τρόπους είτε να αποπροσανατολίσει είτε να ανακόψει την πορεία του κρατικού καναλιού.

Πρέπει να αποφασίσουν επιτέλους τί θέλουν, αν θα καταστήσουν το κρατικό μας κανάλι ουραγό ή αν θα εμπιστευτούν την πολυφωνία και να στηρίξουν το κρατικό μας κανάλι το οποίο είναι και πρώτο σε τηλεθέαση με ποιοτικές εκπομπές και πολύ καλή ενημέρωση.

Ως Συμμαχία Πολιτών έχουμε επανειλημμένως υποστηρίξει του προϋπολογισμούς του ΡΙΚ, στηρίζουμε το προσωπικό και τους εργαζόμενους του ΡΙΚ που είναι αδιανόητο αυτή τη στιγμή να νιώθουν την απειλή εξαιτίας αυτής της προεκλογικής εκστρατείας την οποία διάγουμε.

Πραγματικά καλούμε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα να αρθούν επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων. Να αφήσουν εκτός των Ημικρατικών Οργανισμών τις μικροκομματικές σκοπιμότητες και τα δικά τους συμφέροντα και να αφήσουν την πολυφωνία του τόπου να ανθίσει μέσα και από το κρατικό κανάλι το οποίο μας έχει δείξει επανειλημμένως ότι μπορεί επάξια να εκπροσωπήσει τον ρόλο, τον στόχο και την αποστολή που του έχει εμπιστευτεί ο λαός.