Συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο διασωστών στέλνει η Πολιτική Αμυνα Κύπρου

Τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο άτυχων διασωστών του ΕΚΑΒ, ο θανατος των οποίων συγκλόνισε τους Κυπρίους, εξέφρασε ο διοικητής και το προσωπικό της Πολιτικής Άμυνας Κύπρου. «Είχαμε την ευκαιρία, να συνεργαστούμε επαγγελματικά με τον Δημήτρη και το Βαγγέλη και αμέσως αναγνωρίσαμε τον επαγγελματισμό που τους διακατείχε, τον εξαίρετο χαρακτήρα τους και γενικά τη βούλησή τους για συνεχή προσφορά στο συνάνθρωπό τους» αναφέρουν σε ανακοίνωση τους.Η Πολιτική Άμυνα της Κύπρου κάνει λόγο για δύο «ακούραστους εργάτες στον τομέα τους, που με τη δράση τους κατάφεραν να αναπτύξουν συνέργειες και πρωτοβουλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Και προσθέτει ότι «από εκεί που ταξίδεψαν θα
είναι ευτυχείς, αν η προσφορά τους και το έργο που άφησαν συνεχιστεί και ενδυναμωθεί».

Σήμερα το απόγευμα τις σορούς των δύο άτυχων ανδρών θα σκεπάσει η κρητική γη, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον  Δημήτρη Βουρβαχάκη  και τον Βαγγέλη Κελαράκη.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο οδηγός του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ Νίκος Μυρωδιάς, και οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο ΙΧ αυτοκίνητο, με το οποίο συγκρούστηκε το ασθενοφόρο.