Συλλήψεις υπόπτων για διαρρήξεις σε Λάρνακα και Αμμόχωστο

Συνελήφθηκαν το Σάββατο από μέλη της Κοινοτικής Αστυνόμευσης και τέθηκαν υπό κράτηση, 45χρονος και 56χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6μ.μ. χθες, μέλη της Κοινοτικής Αστυνόμευσης Αραδίππου, αντιλήφθηκαν ύποπτα πρόσωπα έξω από οικία. Όταν τα πλησίασαν, αυτοί στη θέα των αστυνομικών, πέταξαν δύο καδένες και ένα ρολόι που είχαν στην κατοχή τους, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, αφού δεν ήταν σε θέση να δώσουν επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευσή τους και πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία.

Εξάλλου συνελήφθη τα ξημερώματα σήμερα για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 44χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύκτας.

Συγκεκριμένα, το όχημα του 44χρονου ανακόπηκε για έλεγχο γύρω στις 2.40 τα ξημερώματα σήμερα, σε περιοχή της Αγίας Νάπας από μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου, τα οποία βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντοπίστηκαν σε αυτό και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ένα ζευγάρι γάντια και άλλα αντικείμενα, για τα οποία ο 44χρονος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευσή τους