“Συγχαίρουμε” τον πιλότο για τη πρόσληψη του

Τα “συγχαρητήρια” μας στον  Ελληνοκύπριο πιλότο ο οποίος έχει αποδεχθεί 5ετές συμβόλαιο από τις Τουρκικές αερογραμμές……

Ο πιλότος ο οποίος έχει αφυπηρετήσει πρόσφατα από τις Κυπριακές Αερογραμμές έχει προσληφθεί με συμβόλαιο 5 χρόνων και θα δουλέψει εκεί μέχρι τα 65 του.

Ο ίδιος θέλει να παραμείνει ανώνυμος προφανώς και σε τηλεοπτικές εκπομπές άλλοι πιλότοι που μίλησαν για το θέμα απέφυγαν επιμελώς να αναφέρουν το όνομα του. Διαμένει στην επαρχία Λάρνακας και έχει μάλιστα διατελέσει εκτός από πιλότος σε διευθυντική θέση στις Κυπριακές Αερογραμμές.

Σε δηλώσεις του ο ίδιος ανέφερε ότι “Μου πρόσφεραν θέση και θα έχω δουλειά. Γιατί να μην πάω;”….

“Είμαι Κύπριος πολίτης αναφέρει   λοιπόν και θέλω να κοιτάξω το μέλλον”….

Εμείς σχολιάζουμε και απαντούμε στο νέο υπάλληλο των Τουρκικών Αερογραμμών και λέμε: Οι ίδιοι λέτε στα ΜΜΕ ότι το επάγγελμα σας είναι περιζήτητο και πολλοί πάνε στο εξωτερικό για αναζήτηση εργασίας…. Μήπως δεν έβρισκες σε άλλη χώρα δουλειά; Αποκλείεται….

Φυσικά και είναι επιλογή σου, αλλά σε προλαβαίνω για να μην πουν κάποιοι ότι έχεις ανάγκη από δουλειά  για να ζήσεις την οικογένεια σου…. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει…..

Απλά ο κόσμος ξέρει τα τεράστια ποσά που παίρνετε με την αφυπηρέτηση σας …. Εσύ ο ίδιος πάντα μιλούσες γι αυτό…. Είναι μικρός ο κόσμος και ξέρει ο ένας τον άλλο…

Πάντα σου άρεσε να προκαλείς και τώρα προκάλεσες πάρα πολύ και βοήθησες πάρα πολύ την τουρκική προπαγάνδα…. Είσαι πατριώτης….