Στο after party των Όσκαρ η Ελένη Φουρέιρα… (Photo)

Είναι γνωστό ότι η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στην Αμερική αφού μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις της στο Λος Άντζελες. Η τραγουδίστρια φαίνεται πως ζει το όνειρό της και αποκορύφωμα ήταν η χθεσινή βραδιά των Όσκαρ. Μπορεί να μην είχε την χαρά να βρεθεί στην 92η τελετή απονομής των βραβείων αλλά ήταν σε ένα από τα πιο δημοφιλή after party.

Η ερμηνεύτρια του Fuego, με το οποίο κέρδισε τη δεύτερη θέση στη Eurovision toy 2018 εκπροσωπώντας την Κύπρο, διασκέδασε ανάμεσα στους χολιγουντιανούς σταρ στο πάρτι διοργάνωσε ο Elton John. Στο ίδιο πάρτι βρέθηκαν ακόμα οι Sharon Stone, Christina Ricci, Donatella Versace και Jane Seymour.

Για την εμφάνισή της επέλεξε μια δημιουργία Celia Kritharioti που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο κορμί της με μπούστο και φούστα από μπεζ τούλι, κεντημένα με παγιέτες.

Η Ελένη Φουρέιρα θα επιστρέψει στην Αθήνα μέχρι τις αρχές Μαρτίου καθώς έχει προγραμματισμένες εμφανίσεις. Έχει αναλάβει το opening act στις συναυλίες του Κολομβιανού super star Maluma, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 11 και 13 Μαρτίου, αντίστοιχα.