Ελλάδα: Νέες αποκαλύψεις για τον «δράκο» που βίαζε call girls…

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον «δράκο» που βίαζε call girls.

Θύμα του «δράκου» τον ρώτησε αν θα τη σκοτώσει με τον ίδιο να της απαντά πως «αν χρειαστεί θα το κάνω». Ο ίδιος την είχε δέσει και της είχε ζητήσει να κάνει τον σκύλο.

«Επειδή δεν έκανε ό,τι ήθελα μου είπε ότι τα λεφτά δεν μπορώ να τα πάρω πίσω και ξεκίνησε να ντύνεται. Εγώ της είπα ότι θα κάτσει εδώ. Εκείνη μου ζήτησε να την αφήσω και να φύγει και πέταξε τα λεφτά κάτω. Εγώ την τράβηξα και της είπα να μη φωνάζει. Εκείνη ξεκίνησε να φωνάζει. Τότε την έσπρωξα να πέσει κάτω και όταν πήγε να σηκωθεί τη χτύπησα με ένα μεγάλο ξύλο δύο φορές στο κεφάλι. Το κεφάλι της έβγαζε πολύ αίμα. Της έβαλα χειροπέδες στα χέρια και τα πόδια της τα έδεσα με ταινία», ανέφερε ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το STAR.

Η Ιρίνα, καμαριέρα ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, περιέγραψε τα όσα έζησε στην κάμερα: «αυτός ήταν ακριβώς μπροστά στο ασανσέρ, με σπρώχνει και πήρα σβάρνα τις σκάλες. Φώναξα βοήθεια και με χτύπησε με ένα τούβλο στο κεφάλι. Από κει και πέρα δεν θυμάμαι τίποτα».

Ο δράστης έκοψε τα μαλλιά της καμαριέρας: «Είχε το κεφάλι μου αίμα. Δεν θυμάμαι ποιος με βρήκε. Άνοιξα τα μάτια μου στο νοσοκομείο. Δεν το περίμενα, έπαθα σοκ».

Ο «δράκος» και ο συνεργός του χρησιμοποιούσαν τρία διαμερίσματα, στις οδούς Λουκάρεως, Βασιλέως Κωνσταντίνου και Φειδιππίδου στο κέντρο της Αθήνας. Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των ερευνών κατέσχεσαν κατσαβίδια, μαχαίρια και τσεκούρια.