Στο νοσοκομείο 2 ανήλικοι που επέβαινα μοτοποδηλάτου – Συγκρούστηκαν με όχημα…

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με σοβαρά τραύματα, αλλά εκτός κινδύνου, νοσηλεύονται 16χρονος και 14χρονος, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχαν με το μοτοποδήλατο που οδηγούσαν, σε δρόμο στη Λάρνακα, το βράδυ της Παρασκευής.
Το τροχαίo ατύχημα συνέβη γύρω στις 9.50 το βράδυ, στην περιοχή Αραδίππου. Οι δύο ανήλικοι επέβαιναν μοτοποδηλάτου που οδηγούσε ο 16χρονος στην οδό Αγίων Αναργύρων, όπου φτάνοντας στη συμβολή με τη λεωφόρο Ομήρου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος στη λεωφόρο Ομήρου.

Αφού το μοτοποδηλάτο που οδηγούσαν οι δύο νεαροί προσέκρουσε στο αριστερό μέρος του αυτοκινήτου του 24χρονου, ο τελευταίος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο κινήθηκε δεξιά του δρόμου και προσέκρουσε σε περιτοίχισμα κατοικίας, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Στο σημείο της σύγκρουσης έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τους δύο ανήλικους στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν διάφορα κατάγματα και άλλα τραύματα. Η κατάσταση της υγείας τους είναι εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.