Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών ο Αντώνης Βαρδής

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών (Γεννηματά) νοσηλεύεται ο μουσικοσυνθέτης Αντώνης Βαρδής. Ο διάσημος Έλληνας καλλιτέχνης, ο οποίος τον περασμένο Μάιο ταξίδεψε στη Γερμανία όπου και υπεβλήθη σε εγχείρηση εγκεφάλου για αφαίρεση όγκου, παρουσίασε επιπλοκές και μπήκε στο νοσοκομείο στις αρχές Ιουλίου.

Ο Αντώνης Βαρδής πριν από λίγες ημέρες, στις 7 Αυγούστου, γιόρτασε τα 66α του γενέθλια έχοντας στο πλευρό του τον γιο του Γιάννη και την κόρη του Καλλιστώ, τη σύντροφό του Φιλοθέη καθώς και τον ετεροθαλή αδελφό του Χρήστο Δείξιμο (πατέρα των γνωστών τραγουδιστών Κώστα Δόξα και Άκη Δείξιμου).

Το πρωί της Τρίτης, η κόρη του μουσικοσυνθέτη έκανε έκκληση για αίμα για τον πατέρα της μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook. «Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας! Ζητείται αίμα για τον Αντώνη Βαρδή. Στο Γενικό Κρατικό Αθηνών (Γεννηματάς) οποιαδήποτε ομάδα αίματος, στο όνομα Αντώνιος Βαρδής του Ανδρέα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Με εκτίμηση, η οικογένειά του», ήταν το μήνυμά της στα social media.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση πολλών, με πρώτο από όλους τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος όχι μόνο αναπαρήγαγε το μήνυμα, αλλά πήγε και ο ίδιος να δώσει αίμα. Την έκκληση αναπαρήγαγαν και άλλοι επώνυμοι όπως η Ναταλία Γερμανού, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Έλλη Κοκκίνου, η Μαρία Ηλιάκη κ.ά.. «Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σας. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, απλά χρειαζόμαστε αίμα», ήταν το δεύτερο μήνυμά της, το οποίο ακολούθησε λίγες ώρες αργότερα.