Στο Βερολίνο αύριο ο Σαμαράς

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αναχωρεί, αύριο Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, για το Βερολίνο για να συμμετάσχει στο συνέδριο του Εκδοτικού Οργανισμού “Die Welt”, ως κεντρικός ομιλητής στο δείπνο της Δευτέρας, μαζί με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.
Στο συνέδριο, την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, θα μιλήσουν η Καγκελάριος της Γερμανίας Dr. Angela Merkel, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ολι Ρεν, ο Υποψήφιος Καγκελάριος και Πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Πέερ Στέινμπτουκ, ο Πρόεδρος της Bundesbank, ο Υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Τζόρτζ οσμπορν, ο Υπουργός Οικονομικών και Ανταγωνιστικότητας της Ισπανίας Λούις Ντε Γκουίντο και οι Υπουργοί της Γερμανικής Κυβέρνησης Οικονομικών και Τεχνολογίας Φιλιπ Ρέσλερ, Οικονομικών Β. Σόιμπλε και Εξωτερικών Γκουίντο Βεστερβέλερ.

Ο πρωθυπουργός το πρωί της Τρίτης 8 Ιανουαρίου θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον π. υπουργό Εξωτερικών και Αντικαγκελάριο της Γερμανίας Χανς Ντίτριχ Γκέσνερ, ενώ το μεσημέρι θα συναντηθεί με την Καγκελάριο της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ. Το απόγευμα της Τρίτης, ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς επιστρέφει στην Αθήνα.