Στο αυτόφωρο θα οδηγηθεί ο Αχιλλέας Μπέος

Στο αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας κρατείται αυτή την ώρα ο Αχιλλέας Μπέος μετά τη σύλληψη του, ενώ αναμένεται να κινηθεί εναντίον του η διαδικασία του Αυτοφώρου. Είχε προηγηθεί μήνυση που υπέβαλλε εναντίον του ο Αλέξης Κούγιας, για το επεισόδιο που είχαν οι δύο άνδρες χθες σε καφετέρια της Γλυφάδας.

Οι δύο άνδρες, σκληροί επικριτές ο ένας του άλλου με συχνά βίαιες αντιδράσεις καυγάδισαν έντονα χθες το βράδυ σε καφετέρια της γλυφάδας με θέμα φυσικά τα στημένα ποδοσφαιρικά παιχνίδια για τα οποία ο Μπέος, πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, βρέθηκε φυλακισμένος για 18 μήνες. Βασικός μάρτυρας κατηγορίας εναντίον του ήταν ο Αλέξης κουγιας. Χθες το βράδυ η τυχαία συνάντηση τους άναψε και πάλι τα αίματα με αποτέλεσμα ο δικηγόρος να καταθέσει μήνυση εναντίον του Αχιλλέα Μπέου για απειλή και εξύβριση μάρτυρα.

Η νέα δίκη για την υπόθεση έχει προγραμματιστεί για της 8ης Ιανουαρίου 2013, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών με τον Αχιλλέα Μπέο ως κατηγορούμενο για εκβίαση εναντίον του πρώην διαιτητή, Γιώργου Δαλούκα.