Στον Ολυμπιακό για την επόμενη τριετία ο Σαλίνο

Στον Ολυμπιακό θα καταλήξει για την επόμενη τριετία ο δεξιός μπακ της Μπράγκα, Λεάντρο Σαλίνο, καθώς τα πορτογαλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία.

O 28χρονος Βραζιλιάνος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μπράγκα και η «A’ Bola» κάνει λόγο για δεδομένη συμφωνία του παίκτη με τον Ολυμπιακό αναφέροντας τα εξής: «Οι διαπραγματεύσεις με την Μπράγκα για την ανανέωση του συμβολαίου του Λεάντρο Σαλίνο δεν είχαν αποτέλεσμα και ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν. Το συμβόλαιό του με την Μπράγκα λήγει τον Ιούνιο και είναι ελεύθερος να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού δεν είναι νέο, αλλά υπάρχει από την περίοδο που στον πάγκο του ήταν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Πλέον είναι δεδομένο πως ο Σαλίνο έχει συμφωνήσει ήδη με τον Ολυμπιακό και θα φύγει από την ομάδα το Μάιο, μόλις ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Ο Βραζιλιάνος θα καλύψει στα δεξιά το κενό που άφησε ο Τοροσίδης πηγαίνοντας στη Ρόμα. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι καθ’ οδόν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση του Σαλίνο, καθώς η ελληνική ομάδα έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους του επόμενου Champions League».

gazzetta.gr