Στον Αρχάγγελο οπαδοί του ΑΠΟΕΛ

Έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλάθλους  του ΑΠΟΕΛ μετά και τη σημερινή ήττα της ομάδας τους από τον Ερμή Αραδίππου με 2-0.

Η δυσαρέσκεια τους ήταν εμφανής από την αρχή του αγώνα. Η νότια εξέδρα του γηπέδου καταλήφθηκε από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι ήσαν λίγο περισσότεροι από χίλιοι. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το πανό που ανήρτησαν, «Ανίκανοι διοικούντες έξω από το ΑΠΟΕΛ μας».

Επίσης, κατά την είσοδο των ομάδων ξεδίπλωσαν ένα άλλο πανό, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη μνήμη του αείμνηστου Κίκη Ρήγα: «Διοικούντες σαν εσένα πουθενά. Αιωνία σου η μνήμη Κίκη Ρήγα».

Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξαν αρκετές φωνές και διαπληκτισμοί από τους φιλάθλους εναντίον της διεύθυνσης  και οργανωμένα αυτή  τη στιγμή βρίσκονται στον  Αρχάγγελο όπου βρίσκεται η αποστολή της ομάδας.

Χαρακτηριστική ήταν και η δήλωση του Φοίβου Ερωτοκρίτου,  μετά το τέλος του αγώνα, όπου προέβη σε σημαντικές δηλώσεις.

Αρχικά ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ τα έβαλε με τον διαιτητή και τους βοηθούς του, ενώ κάκισε τη στάση του κόσμου για τη συμπεριφορά του.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Ερμή. Αν και το πρώτο τέρμα το πέτυχε με χέρι. Σήμερα έγιναν παράξενα πράγματα. Ο διαιτητής ξέχασε τις κάρτες, ο επόπτης δεν ήταν στη θέση του. Ο Ερμής κέρδισε δίκαια. Δεν μπορούσαν να γίνουν θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά. Δεν το βάζουμε όμως κάτω. Αν δεν αλλάξει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, θα έχουμε και χειρότερα. Τουλάχιστον στο ευρωπαϊκό παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας. Χρειάζεται υπομονή.

Το τι γίνεται στις εξέδρες είναι λυπηρό και να καταδικάζεται η ομάδα με αυτόν τον τρόπο. Δεν είναι αυτή η εξέδρα ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, αλλά άλλες τόσες χιλιάδες. Αν δεν αλλάξει, όπως είπα, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, θα έρθουν χειρότερα».