Στις 9 Νοεμβρίου η επιβολή ποινής στον 27χρονο που επιτέθηκε σε δυο γιατρούς

Αναβολή για τις 9 Νοεμβρίου 2017 στην επιβολή ποινής σε 27χρονο από την Λάρνακα, ο οποίος συνελήφθη στις 26 Οκτωβρίου 2017 για επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον δύο γιατρών του ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Εναντίον του νεαρού καταχωρήθηκε άμεσα υπόθεση ενώπιον του Δικαστηρίου στις 26 Οκτωβρίου και είχε διαταχθεί η κράτηση του μέχρι σήμερα 2 Νοεμβρίου για να του επιβληθεί ποινή. Ωστόσο, σήμερα ο δικηγόρος του 27χρονου ζήτησε χρόνο προκειμένου να εξετάσει διεξοδικά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πελάτης του.

Υπενθυμίζεται ότι αργά το απόγευμα της 25ης Οκτωβρίου ο νεαρός επισκέφθηκε το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας με πόνους στο πόδι. Αφού έκανε εγγραφή, τοποθετήθηκε σε αναπηρικό τροχοκάθισμα και παραπέμφθηκε για ακτινογραφίες.

Κατά την επιστροφή του, είκοσι περίπου λεπτά αργότερα, συνοδευόμενος από φίλο του που έσπρωχνε το τροχοκάθισμα, για άγνωστο λόγο και αιτία φέρεται να άρχισε να φωνάζει, προκαλώντας ανησυχία ενώ ταυτόχρονα να σκόρπισε στο πάτωμα διάφορα έντυπα και έγγραφα.

Ακολούθως, φέρεται να έριξε το κινητό του τηλέφωνο εναντίον γιατρού των Πρώτων Βοηθειών, κτυπώντας τον στο κεφάλι με αποτέλεσμα να του προκαλέσει θλαστικό τραύμα.

Γυναίκα γιατρός που βρισκόταν στη σκηνή, πήρε το κινητό τηλέφωνο από το πάτωμα με σκοπό να το επιστρέψει στον 27χρονο. Αυτός φέρεται να το άρπαξε και να κτύπησε με αυτό τη γιατρό στο χέρι.

Στη συνέχεια, ο 27χρονος εγκατέλειψε το χώρο του Νοσοκομείου με το φίλο του προς άγνωστη κατεύθυνση, ωστόσο η Αστυνομία, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, τον συνέλαβε το πρωί της 26ης Οκτωβρίου.