Στη Λήδρας και ο Νιαζί – «Πολιτικά απαράδεκτη» δυσκολία το κλείσιμο οδοφραγμάτων

Ο Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ, Νιαζί Κιζίλγιουρεκ, ήταν παρών στη σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο οδοφραγμάτων ως προληπτικό μέτρο που έλαβε η Κυβέρνηση για τον κορονοιό.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο κ. Κιζίλγιουρεκ,  χαρακτήρισε το κλείσιμο των τεσσάρων οδοφραγμάτων ως μια «δυσκολία που είναι αχρείαστη και πολιτικά απαράδεκτη».

Εξέφρασε τη διαφωνία του με την απόφαση της κυβέρνησης, αφού όπως είπε, δεν είναι ένα μέτρο κατά του ιού και δυσκολεύει πάρα πολύ τη ζωή όλων των Κυπρίων. Είπε επίσης ότι τα οδοφράγματα είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζήτημα στην Κύπρο, αφού με το ζόρι άνοιξαν πριν από κάποια χρόνια και δεν πρέπει με καμιά ευκολία να κλείσουν ούτε για μια ώρα.

«Έτσι κι αλλιώς αν υπάρχει ένα πρόβλημα στη χώρα μας μαζί πρέπει να λάβουμε και τα μέτρα. Θα ήθελα πάρα πολύ να δω τον κ. Αναστασιάδη μαζί με τον κ. Ακιντζί, δίπλα-δίπλα να μας ανακοινώσουν κάποια μέτρα να προστατεύσουμε τους πολίτες αυτού του μικρού νησιού», είπε.

Εξέφρασε την ελπίδα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης να πάρει τη σωστή απόφαση σύντομα και να ανοίξει τα οδοφράγματα, ώστε «να τερματιστεί αυτή η δυσκολία, που είναι αχρείαστη και πολιτικά απαράδεκτη».