Στην τελική ευθεία η προετοιμασία ΑΠΟΕΛ – Απόλλωνα για το Super Cup

ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ και η προετοιμασία τους μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και με αυτόν αρχίζει επίσημα η ποδοσφαιρική περίοδος 2013-2014.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, οι δύο ομάδες, παραμονές των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων στα play-offs του Europa League την ερχόμενη εβδομάδα, θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τον τίτλο, για να ξεκινήσουν τη χρονιά με τον καλύτερη δυνατό τρόπο.
Ο ΑΠΟΕΛ έχει κατακτήσει 12 φορές στην ιστορία του το Σούπερ Καπ (η τελευταία ήταν το 2011) και ο Απόλλωνας μια, το 2006, με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Ο αγώνας του Super Cup είναι αφιερωμένος στον Ερυθρό Σταυρό για το έργο που επιτελεί για την ανακούφιση συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη. Για το σκοπό αυτό, θα υπάρχουν στο γήπεδο κουμπαράδες και ο καθένας, με ένα ευρώ, θα μπορεί να ενισχύσει το έργο του Ερυθρού Σταυρού.
Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου του Super Cup που έγινε την περασμένη εβδομάδα, η ΚΟΠ έκανε εισφορά για τις ανάγκες του Ερυθρού Σταυρού ύψους 7500 ευρώ.

Λεπτομέρειες για τον αγώνα

Την ημέρα του αγώνα, οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 18:30 και οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τη Δυτική κερκίδα, κάτω διάζωμα και το Νότιο πέταλο και οι φίλαθλοι του Απόλλωνα θα καταλάβουν την Ανατολική κερκίδα και το Βόρειο πέταλο.
Τα εισιτήρια προπωλούνται από τις ομάδες στην τιμή των 17 ευρώ (κανονικά), 10 ευρώ (μαθητικά) και 1 ευρώ (παιδικά). Δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας των δύο ομάδων.
Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσουν ταμεία και στο Στάδιο ΓΣΠ.