Στην Ομόνοια το Super Cup 2021 – Νίκησε την Ανόρθωση 3-2 στα πέναλτι (Video)

Με ήρωα τον Φαμπιάνο που απέκρουσε 3 πέναλτι, η ομάδα της Λευκωσίας επικράτησε της Ανόρθωσης στην «άχαρη» διαδικασία με 3-2 (1-1 κανονική διάρκεια) στο ΓΣΠ.

Το 90λεπτό της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο, 1-1. Η Ομόνοια άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό με τον Μάρκο Τσέποβιτς. Η… απάντηση για την Ανόρθωση ήρθε στο 43ο λεπτό με τον Χρυσοστόμου να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος και αυτό αποτυπώθηκε στο σκορ. Η Ομόνοια ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο μισό και κατάφερε να σκοράρει πρώτη.. Από τα μισά και έπειτα η Ανόρθωση ανέβασε «στροφές» και πριν τη λήξη του ημιχρόνου έφερε το ματς στα ίσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα των δύο ομάδων ήταν αποκαρδιωτική, με τη δημιουργία φάσεων να είναι να είναι ανύπαρκτη. Αυτό κυρίως είχε να κάνει με την κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες καθώς μετρούν μόλις κάποιες εβδομάδες προετοιμασίας. Έτσι, η αναμέτρηση οδηγήθηκε μοιραία στη διαδικασία των πέναλτι και εκεί ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έδειξε την κλάση του.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης