Σοβαρός τραυματισμός 20χρονου μοτοσικλετιστή – Στην εντατική…

  • Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 20χρονος μοτοσικλετιστής, επιχείρησε να προσπεράσει το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος, την ώρα που ο τελευταίος επιχείρησε με στροφή δεξιά…

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες 20χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη χθες το μεσημέρι, στην Πάφο, διερευνά η Αστυνομία.

Η τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 2.20 το μεσημέρι της Τρίτης, στη διασταύρωση της λεωφόρου Γρίβα Διγενή με τις οδούς Χρίστου Κκέλη και Λοΐζου Φιλίππου, όπου ο 20χρονος, οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με προπορευόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε άντρας ηλικίας 30 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 20χρονος μοτοσικλετιστής, επιχείρησε να προσπεράσει το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος, την ώρα που ο τελευταίος επιχείρησε με στροφή δεξιά να εισέλθει στην οδό Λοΐζου Φιλίππου, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να συγκρουστούν.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ο 20χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εγκεφαλική αιμορραγία και κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά η Τροχαία Πάφου.