Στην εντατική της καρδιολογικής του ΓΝ Λευκωσίας ο Ντίνος Μιχαηλίδης

Στην εντατική μονάδα της καρδιολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται φρουρούμενος, ο πρώην Υπουργός, Ντίνος Μιχαηλίδης, ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία μετά την απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης και έκδοσης στην Ελλάδα.

Ο Εκτελεστικός Ιατρικός Διευθυντής του ΓΝ Λευκωσίας Πέτρος Μάτσας ανέφερε  ότι ο κ. Μιχαηλίδης υπεβλήθη σε μια στεφανιαία αγγειογραφία που έδειξε ότι είναι καλά και μάλλον αύριο θα πάρει εξιτήριο. Θα παραμείνει σήμερα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, πρόσθεσε.

Ανέφερε περαιτέρω ότι ο Ευαγόρας Νικολαϊδης, Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής, είπε πως δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας και παραμονής του κ. Μιχαηλίδη στο νοσοκομείο, πέραν από αύριο.

Ο αναπληρωτής Διευθυντής των Κεντρικών Φυλακών Γιώργος Τρυφωνίδης, δήλωσε  ότι ο κ. Μιχαηλίδης εξετάσθηκε από γιατρό των φυλακών αμέσως μετά τη μεταφορά του εκεί, ο οποίος έκρινε ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του ΓΝ Λευκωσίας, όπου τον εξέτασε ομάδα γιατρών και αποφάσισαν να κρατηθεί για νοσηλεία.

Ο κ. Τρυφωνίδης ανέφερε ότι ο κ. Μιχαηλίδης βρίσκεται στην εντατική μονάδα της καρδιολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και φρουρείται από δεσμοφύλακα, καθώς είναι υπό την ευθύνη του Διευθυντή των Κεντρικών Φυλακών.

Έχει ενημερωθεί, είπε, για την κατάσταση της υγείας του και εξ’ όσων γνωρίζει θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Εξάλλου, ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Τρυφωνίδης είπε ότι στο καρδιοχειρουργικό τμήμα του ΓΝ Λευκωσίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται και ο πρώην Υπουργός Άμυνας, Κώστας Παπακώστας, φρουρούμενος και αυτός από δεσμοφύλακα.