Στεφάνου: Προφανώς ο ΠτΔ δεν αντέχει στην κριτική

Προφανώς ο ΠτΔ δεν αντέχει στην κριτική, αναφέρεται μεταξύ άλλων σε γραπτή δήλωση/απάντηση του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου, στον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Προφανώς για τον κ. Αναστασιάδη αυτός που εξυπηρετεί τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της χώρας μας είναι αυτός που δεν του ασκεί κριτική. Ενόσω το ΑΚΕΛ στήριζε τη διαπραγματευτική διαδικασία στην οποία είχε εμπλακεί ο Πρόεδρος, ο κ. Αναστασιάδης το χαρακτήριζε πατριωτικό και υπεύθυνο. Τώρα άλλαξε ιδέα γιατί ο Πρόεδρος δεν αντέχει στην κριτική.

Για το ΑΚΕΛ, αυτός που εξυπηρετεί τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του τόπου –και πρωτίστως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που χειρίζεται το Κυπριακό- είναι εκείνος που εργάζεται με στοχοπροσήλωση και με συνέπεια για επίτευξη συνολικής λύσης στο Κυπριακό στη βάση της συμφωνημένης βάσης λύσης που είναι η Διζωνική, Δικοινοτική Ομοσπονδία.

Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν ποιος παραμένει συνεπής στο στόχο της λύσης και ποιος πηγαινοέρχεται σε διάφορες ιδέες και απόψεις τις οποίες ποτέ δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει.