«Σπάει» τη σιωπή του ο Πρίγκηπας Ουίλιαμ – Τι αποκάλυψε για τον Χάρι

«Σπάει» τη σιωπή του ο Πρίγκηπας Ουίλιαμ, και εξέφρασε τα αισθήματά του για τον αδελφό του, πρίγκηπα Χάρι.

Ο Πρίγκηπας είναι πολύ στενοχωρημένος με την αλλαγή της συμπεριφοράς του αδελφού του. Κάποτε οι δυο τους είχαν πολύ στενή σχέση και τώρα όλα έχουν αλλάξει.

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ είπε ότι δεν μπορεί πλέον “να βάλει τον αδελφό τουστην αγκαλιά του”, μετά την ένταση στις σχέσεις τους, η οποία προέκυψε πέρσι, μετά την είσοδο της Μέγκαν στη ζωή του Χάρι.

Το Megxit, η έξοδος των  Sussex Royals, από τη βασιλική οικογένεια, μεγάλωσε το χάσμα μεταξύ των δύο αδελφών και όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Ουίλιαμ σοκαρίστηκε από την απόφαση του αδελφού του να κάνει την ανακοίνωση κρυφά από την οικογένεια.

Τα δύο αδέλφια θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε η βασίλισσα Ελισάβετ για την κρίση που προέκυψε από την κίνηση αυτή του Χάρι.

“Αγκάλιαζα τον αδελφό μου σε όλη μας τη ζωή, αλλά δεν μπορώ να το κάνω πια. Είμαστε δύο ξεχωριστές οντότητες” τόνισε σύμφωνα με τους Sunday Times.

Ο Ουίλιαμ αναφέρθηκε και στην εκνευρισμό του που ο Χάρι δεν είναι πια μέλος “της ομάδας”, αλλά ελπίζει ότι θα έλθει η στιγμή που ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ “θα βρεθούν στην ίδια σελίδα” με την βασιλική οικογένεια.

“Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε και το μόνο που μπορώ εγώ να κάνω είναι να τους υποστηρίζω και να ελπίζω ότι με τον χρόνο θα είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα. Θέλω όλοι να παίζουμε στην ίδια ομάδα” δήλωσε.