Σοκ! 53χρονος πήγε να βιάσει 24χρονη φίλη της γυναίκας του και του δάγκωσε και ΕΚΟΨΕ το… πέος! (Video)

Ένας 53χρονος εκμεταλευόμενος την απουσία της49χρονης συζύγου του πήγε να βιάσει την 24χρονη φίλης της και αυτή του δάγκωσε και έκοψε το μόριο!

Ο 53χρονος Frorin Ionita, από την πρωτεύουσα Κισινάου, της Μολδαβίας, πήγε με την 49χρονη σύζυγό του και φίλους σε πάρκο για πικ νικ. Τίποτα δεν προμήνυε την δυσάρεστη τροπή που πήραν τα πράγματα…

Κάποια στιγμή η 49χρονη σύζυγός του Maria πήρε τους φίλους του ζευγαριού για να τους επιστρέψει στο σπίτι τους με το αυτοκίνητό της και ο 53χρονος έμεινε μόνος στο πάρκο με την 24χρονη φίλη της γυναίκας του.

Μετά από μισή ώρα η 49χρονη σύζυγος επέστρεψε στο πάρκο και βρήκε τον 53χρονο άνδρα να σπαράζει από τους πόνους, ενώ κρατούσε τα πέος του και με κατεβασμένα παντελόνια την εκλιπαρούσε να καλέσει ένα ασθενοφόρο, γιατί «θα του πέσει κάτω»…

Ο άπιστος σύζυγος αναγκάστηκε να παραδεχθεί στην γυναίκα του ότι κατά την απουσία της σκέφθηκε να περάσει ευχάριστα τον χρόνο του και ζήτησε από την 24χρονη φίλη της να κάνουν σεξ, αφού πρώτα κατέβασε το παντελόνι του. Τότε, εκείνη, για να αμυνθεί, όπως δήλωσε αργότερα στην αστυνομία, δάγκωσε με μανία το μόριο του 53χρονου!

Η σύζυγός του δήλωσε ότι τον συγχώρεσε επειδή «απλά έκανε ό,τι συνήθως κάνουν όλοι οι άνδρες», αλλά, φρόντισε να πάρει εκδίκηση με τον δικό της τρόπο… Κάλεσε μεν το ασθενοφόρο, αλλά, ενώ ο σύζυγός της πονούσε και ήταν γεμάτος αγωνία, εκείνη είπε στο πλήρωμα του ασθενοφόρου να μη βιαστεί γιατί δεν πρόκειται για επείγον περιστατικό και μάλιστα, τους έδωσε και λάθος οδηγίες για να τους μπερδέψει και να μεγαλώσει η αγωνία του άπιστου συζύγου.

Η 24χρονη κοπέλα πήγε στην αστυνομία και υπέβαλε μήνυση για απόπειρα βιασμού σε βάρος του 53χρονου, ο οποίος τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης πέντε ετών.