Σοκ! Φοιτητής πληροφορήθηκε ότι είναι αγνοούμενος τα τελευταία 13 χρόνια! (Video)

Έκπληκτος έμεινε ο Julian Hernandez όταν πηγαίνοντας να κάνει εγγραφή στο Πανεπιστήμιο, πληροφορήθηκε ότι είναι αγνοούμενος τα τελευταία 13 χρόνια.

Σε ηλικία 5 ετών, η μητέρα του δήλωσε εξαφάνιση από την Αλαμπάμα στην αστυνομία, καθώς ο μικρός είχε χαθεί. Η αστυνομία δεν είχε καταφέρει να τον εντοπίσει και έτσι η υπόθεση έμεινε κλειδωμένη στο συρτάρι για όλα αυτά τα χρόνια. Τελικά, ο μπαμπάς του μικρού ο οποίος μετά το διαζύγιο με τη σύζυγό του διεκδικούσε την επιμέλεια του παιδιού, τον απήγαγε και το παιδί, έκτοτε, θεωρούταν αγνοούμενο.

Όταν ο 18χρονος Julian έκανε αίτηση για να γραφτεί στο Πανεπιστήμιο, του είπαν ότι ο αριθμός μητρώου του δεν ταιριάζει με τα στοιχεία και το όνομά του. Τότε ήταν που ο Julian πληροφορήθηκε ότι είναι αγνοούμενος για όλα αυτά τα χρόνια και όπως είναι λογικό, έμεινε άφωνος.

Τελικά η υπόθεση έκλεισε και τώρα ο πατέρας του κατηγορείται για απαγωγή ανηλίκου. Η μητέρα του δηλώνει ανακουφισμένη και πανευτυχής, ενώ ο Julian είναι ενθουσιασμένος που επιτέλους θα γνωρίσει από κοντά την μητέρα του που στερήθηκε τόσα χρόνια.