Σοκ! Το Isis έθαψε ζωντανούς 45 τζιχαντιστές που λιποτάκτησαν (Video)

Η αγριότητα των πολεμιστών του Ισλαμικού Κράτους δεν φαίνεται να έχει όρια καθώς, όπως προκύπτει από δημοσίευμα της «RT» έθαψαν ζωντανούς δεκάδες τζιχαντιστές, όταν εκείνοι αρνήθηκαν να πολεμήσουν ενάντια στο στρατό του Ιράκ και έφυγαν από το πεδίο της μάχης.

Ο ακριβής αριθμός των στρατιωτών του ISIS που θάφτηκαν ζωντανοί παραμένει ασαφής, καθώς το ειδησεογραφικό πρακτορείο «AhluBayt» υποστηρίζει πως επρόκειτο για 35 άτομα, ενώ οι Ιρακινοί σημειώνουν πως επρόκειτο για 45 τζιχαντιστές.

Οι εκτελέσεις φαίνεται πως συνέβησαν στην περιοχή Qayyarah, περίπου 60 χιλιόμετρα νότια της Μοσούλης. Οι ριψάσπιδες τζιχαντιστές, οι οποίοι έφυγαν από το πεδίο μάχης, θάφτηκαν ενόσω ήταν ζωντανοί σε έναν τάφο. Μάλιστα, ο επικεφαλής του στρατού του ISIS στην περιοχή φαίνεται πως πυροβόλησε και σκότωσε δεκάδες ακόμα στρατιώτες του Ισλάμ, για τον ίδιο λόγο.

Θυμίζουμε πως οι στρατιωτικές δυνάμεις των Ιρακινών και των Κούρδων, με την υποστήριξη των Αμερικανών έχουν ξεκινήσει από τον Μάρτιο μια προσπάθεια ανακατάληψης της Μοσούλης, την οποία κατέλαβαν οι τζιχαντιστές το 2014.