Σοκ στο Μανχάταν – Νταντά δολοφόνησε δύο ανήλικα παιδιά

Σοκ και οργή στο Μανχάταν από την άγρια δολοφονία δύο ανήλικων παιδιών.

Δύο χρόνια η 50χρονη Γιοσλίν Ορτέγκα εργαζόταν ως νταντά στο διαμέρισμα της οικογένειας Κριμ στη Νέα Υόρκη. Κανείς δεν φαίνεται να είχε αντιληφθεί  ότι είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ζούσε με την αδερφή της κοντά στο διαμέρισμα όπου εργαζόταν και επί μία δεκαετία αποτελούσε υπόδειγμα πολίτη, ανακοίνωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Το βράδυ του Σαββάτου η Ορτέγκα συνελήφθη για τις άγριες δολοφονίες των δύο ανήλικων παιδιών της οικογένειας.  Της 6χρονης Λουσία Κριμ και του μικρότερου αδελφού της, Λίο. Η μητέρα ,επιστρέφοντας στο σπίτι μαζί με το τρίτο παιδί της, βρήκε τα άψυχα σώματά τους μέσα στην μπανιέρα του διαμερίσματός. Είχαν πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανώς μαχαίρι εικάζουν οι αρχές. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της μητέρας, η νταντά άρχισε να μαχαιρώνει και τον εαυτό της με μαχαίρι όταν είδε μπροστά της στο διαμέρισμα τη μητέρα των παιδιών.

Ο αναπληρωτής αστυνομικός επίτροπος, Πολ Μπράουνι ανακοίνωσε ότι η Ορτέγκα συμφώνησε να μιλήσει στις αστυνομικές αρχές . Εναντίον της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού.

Ο Κέβιν Κριμ, πατέρας των ανήλικων παιδιών και στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού CNBC, βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι .