Σοκ! Στην φυλακή 43χρονη που παντρεύτηκε… την 25χρονη κόρη της!

Οι τοπικές αρχές της Οκλαχόμα στις ΗΠΑ βρέθηκαν μπροστά σε μια πρωτοφανή υπόθεση πριν ένα μήνα, όταν διερευνούσαν ένα θέμα κηδεμονίας ανηλίκου. Οι υπεύθυνοι της Πρόνοιας ανακάλυψαν, τυχαία, έγγραφα στα οποία φαίνεται ότι η 43χρονη Πατρίτσια Σπαν παντρεύτηκε τον Μάρτιο την 25χρονη κόρη της Μίστι Σπαν.

Όμως, το παράδοξο της υπόθεσης δεν σταματά εδώ αφού βρέθηκε, επίσης, ότι το 2008 η ίδια γυναίκα είχε παντρευτεί τον έναν από τους δύο γιους της, ο οποίος 15 ημέρες μετά με ένορκη κατάθεση ζήτησε την ακύρωση του γάμου με την μητέρα του λόγω αιμομιξίας.1

Η αστυνομία της Οκλαχόμα εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τις δύο γυναίκες με την κατηγορία της ποινικής δίωξης για αιμομιξία και ήδη μητέρα και κόρη βρίσκονται στην φυλακή της πόλης Ντάνκαν. Η 43χρονη γυναίκα υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως διέπραξε παράνομη πράξη και δήλωσε ότι είχε χάσει επαφή με τα παιδιά της καθώς εδώ και χρόνια η κηδεμονία τους είχε δοθεί με δικαστική απόφαση στην μητέρα του πατέρα τους.

Η ίδια, ανέφερε ότι μετά από πολλά χρόνια ξαναβρέθηκε με την κόρη της, μόλις, πριν δύο χρόνια. Όμως, προς το παρόν, παραμένει αδιευκρίνιστος ο λόγος του γάμου των δύο γυναικών.

Στην Οκλαχόμα από τον Οκτώβριο του 2014 ο γάμος μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου είναι νόμιμος αλλά ο γάμος μεταξύ συγγενών θεωρείται αιμομιξία, έστω και χωρίς σεξουαλικές σχέσεις.2