Σοκ! Πέντε άνδρες απήγαγαν, βίασαν και δηλητηρίασαν 18χρονη σε χωράφι…

Ένα περιστατικό ειδεχθούς κακοποίησης καταγγέλθηκε στο Πακιστάν. Νεαρή γυναίκα απήχθη, δηλητηριάστηκε και βιάστηκε ομαδικά από πέντε άνδρες, σε ένα χωράφι της περιοχής Muzaffarabad, την περασμένη εβδομάδα.

Η 18χρονη βρισκόταν καθ’ οδόν για το σπίτι της, όταν πέντε άγνωστοι της επιτέθηκαν για να τη βιάσουν. Έπειτα τη δηλητηρίασαν και την εγκατέλειψαν πιστεύοντας πως είναι νεκρή, η ίδια όμως επέζησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της, κατάφερε να καταθέσει λεπτομέρειες, οδηγώντας την αστυνομία στη σύλληψη των δραστών. Οι ύποπτοι εμφανίστηκαν στο δικαστήριο τη Δευτέρα και εκκρεμεί εις βάρος τους κατηγορίες για βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που γίνεται λόγος στο Πακιστάν για ομαδικό βιασμό κοριτσιών. Τον Ιανουάριο, ένα 11χρονο κορίτσι απήχθη και βιάστηκε, καθώς γυρνούσε από το σχολείο, ενώ τον ίδιο μήνα μια 15χρονη βρέθηκε βιασμένη και αναίσθητη στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Τον περασμένο χρόνο η ανεξάρτητη Επιτροπή για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Πακιστάν κατέγραψε 423 βιασμούς και 304 ομαδικούς βιασμούς στη χώρα, παρά την απροθυμία των γυναικών να καταγγείλουν περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης.