Σοκ! Νύφη αφήνει τους καλεσμένους να πιάσουν τα γυμνά στήθη…! (Video)

Ένα από τα πιο παράξενα ασιατικά έθιμα κατέγραψε με το κινητό του ένας καλεσμένος σε γάμο, με το βίντεο να κάνει τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, το βίντεο τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια ενός γάμου στην Κίνα και δείχνει τη νύφη να ξεγυμνώνεται και να επιτρέπει στους καλεσμένους να πιάσουν το γυμνό της στήθος, δεχόμενη στη συνέχεια μετρητά ως…γαμήλιο δώρο.

Στο παράξενο κλιπ μπορεί κανείς να δει άνδρες και γυναίκες να «χουφτώνουν» με ενθουσιασμό την νύφη, η οποία δεν φαίνεται να ενοχλείται καθόλου από την ξαφνική οικειότητα αλλά αντιθέτως να τους ενθαρρύνει να είναι πιο διαχυτικοί.

Αρπάζοντας τα χρήματα, πιέζει τα χέρια τους στο στήθος της, ενώ το πάρτι συνεχίζεται στο πίσω μέρος.

Σύμφωνα με τη Mirror, το εν λόγω έθιμο – που έχει ως στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για το νέο ξεκίνημα στου ζευγαριού – διατηρείται ακόμα σε ορισμένες περιοχές της Ασίας. Άλλο ένα παράξενο γαμήλιο έθιμο της Ασίας που σώζεται ως τις μέρες μας είναι το «Νάο Ντονγκφάνγκ» που θέλει τους καλεσμένους να κάνουν χοντροκομμένες φάρσες στον γαμπρό και τη νύφη κατά τη διάρκεια της δεξίωσης!

https://www.youtube.com/watch?v=WCo3buMcILs