Σοκ! Κρατούσαν 13χρονη αιχμάλωτη και την τάιζαν υπολείμματα… (Video)

Μετά από ένα χρόνο μια 13χρονη κατάφερε να διαφύγει από το υπόγειο που την είχαν κλεισμένη ο θετός πατέρας και ο ετεροθαλής αδερφός της.

Η έφηβη κατάφερε να ξεφύγει το βράδυ της Τετάρτης με ένα εφεδρικό κλειδί που βρήκε. Αφού τους περίμενε να φύγουν, το έσκασε από το σπίτι στο Οχάιο. Ο πρώην πυροσβέστης Timothy Ciboro, 53, και ο γιος του Esten Ciboro, 27, συνελήφθησαν για την απαγωγή της.

Η 13χρονη κρατήθηκε αιχμάλωτη και αλυσοδεμένη για περισσότερο από ένα χρόνο στο σκοτεινό υπόγειο του σπιτιού. Της έδιναν μόνο υπολείμματα φαγητού, ενώ αναγκαζόταν να κάνει την ανάγκη της μέσα σε έναν κουβά γεμισμένο με αμμωνία.

Ο αξιωματικός Joe Hefferman είπε πως η 13χρονη βρήκε εφεδρικό κλειδί από χειροπέδες και το έκρυψε μέχρι ο ετεροθαλής αδερφός της έφυγαν από το σπίτι για να βγουν για τρέξιμο. Δύο επιστάτες βρήκαν το κορίτσι να περιφέρεται γύρω από το κτίριο του Λιμεναρχείου και αμέσως κατάλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά.

Όταν ενημερώθηκαν οι αρχές και έκαναν έφοδο στο σπίτι, βρήκαν 2 ακόμα παιδιά που φαίνονταν σε καλή κατάσταση. Η 13χρονη ήταν βρώμικη και τραυματισμένη, ενώ δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία της.