Σοκ! – Βιασμός πασίγνωστης τραγουδίστριας!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι «πέρασε μερικές τρομακτικές καταστάσεις» όταν ήταν 19 χρονών.

Ο λόγος για τη Lady Gaga, που αποκάλυψε ότι βιάστηκε από έναν μουσικό παραγωγό που ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερός gagaτης.

Όταν ρωτήθηκε, είπε: «Δεν … δεν θέλω να … Ευτυχισμένες στιγμές! Ας μιλήσουμε για χαρούμενα πράγματα!»

Και πρόσθεσε:: «Πέρασα κάποια φρικιαστικά πράγματα που τώρα είμαι σε θέση να γελάσω, επειδή έχω δεχτεί πολύ ψυχική και σωματική θεραπεία, και συναισθηματική, για να μπορέσω να θεραπευτώ με την πάροδο του χρόνου. Η μουσική μου, ήταν κάτι υπέροχο για μένα. Αλλά, ξέρετε, ήμουν ένα κέλυφος του πρώην εαυτό μου σε ένα σημείο. Δεν ήμουν εγώ. Για να είμαι δίκαιη, ήμουν περίπου 19. Πήγαινα σε καθολικό σχολείο και μετά από όλα αυτά τα τρελά πράγματα που συνέβησαν, είπα: Ω, αυτός είναι ο τρόπος που δρουν οι ενήλικες;… Ήμουν πολύ αφελής».

Και όταν ρωτήθηκε, αν ποτέ ερχόταν αντιμέτωπη με τον βιαστή της, είπε: «Νομίζω ότι θα με τρομοκρατούσε. Θα παρέλυα. Τον είδα μια φορά σε ένα κατάστημα και είχα παραλύσει, τόσο, από τον φόβο. Επειδή δεν είχε περάσει αρκετός καιρός, ήμουν λίγο μεγαλύτερη, και πω πω, ότι ήμουν πραγματικά, ακόμη, μπερδεμένη».

Και κατέληξε:

«Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν. Δεν είχα πει τίποτα σε κανέναν. Δεν το έλεγα ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό, για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Και τότε είπα «Ξέρεις τι; Όλα αυτό το πιόμα και όλες αυτές οι ανοησίες… Θα πρέπει να πας στην πηγή, αλλιώς, απλά, αυτό δεν θα πάει μακριά. Δεν θα πάει μακριά».

Check Also

Αγνώριστη η Εύα Μέντες στο Instagram – Φταίνε τα μπότοξ; (Video)

Μεγάλη απογοήτευση σε αρκετούς φαν της προκάλεσε η Εύα Μέντες με τη νέα της εμφάνιση. …

Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τζίτζι Χαντίντ είναι το νέο ζευγάρι tου Hollywood

Μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την Καμίλα Μορόνε, βραβευμένος με Όσκαρ …