Σοκ! Απίστευτος οδηγός με απίστευτο παρκάρισμα σε θέση αναπήρων..! (Video)

Πολλοί, μα πάρα πολλοί οδηγοί, ακόμα κι αν ντρέπονται να το παραδεχτούν, ακόμα κι αν θέλουν να δείξουν ότι είναι «ιππότες της ασφάλτου», έχουν ακουμπήσει το πίσω αμάξι, κατά τη διάρκεια προσπάθειας παρκαρίσματος.

Ο κύριος, όμως του παρακάτω βίντεο, που τραβήχτηκε από κάμερα παρακολούθησης, στο Χηθ, του Κεντ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, όχι μόνο ακούμπησε το πίσω αμάξι, όχι μόνο το τράκαρε, αλλά συνέχισε και έσπρωξε το αμάξι αρκετά μέτρα πίσω, γιατί πολύ απλά ήθελε περισσότερο χώρο για το αυτιοκίνητό του.

Ο απίστευτος οδηγός, που κανονικά δεν θα έπρεπε να πιάνει τιμόνι στα χέρια του, «πρωταγωνιστεί» στο βίντεο, το οποίο τον δείχνει να προσπαθεί απεγνωσμένα να παρκάρει σε αρκετά μεγάλο χώρο, αλλά να μην τα καταφέρνει, επειδή προφανώς έχει μία σχετική ανικανότητα να υπολογίζει το χώρο.
Ο ιδιοκτήτης του άτυχου αυτοκινήτου που υπέστη αυτή την… επίθεση, όταν ειδοποιήθηκε από την κυρία στο αναπηρικό καροτσάκι έπαθε ένα σχετικό σοκ, αλλά το μεγαλύτερο ήρθε όταν άκουσε τα δύο επόμενα που είχε να του πει η κυρία:

Πρώτον, η θέση στην οποία πάρκαρε η «οδηγάρα» ήταν θέση αναπήρων και, δεύτερον, όταν η κυρία του είπε ότι χτύπησε το πίσω αυτοκίνητο, αυτός απάντησε: «Ε και; Τι έγινε;»

Καμαρώστε τον: