Σοκ!Γρονθοκόπησαν ανελέητα γιατρό του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ

Σοκαρισμένο δηλώνει το προσωπικό και οι ασθενείς του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ απο το πρωτοφανές περιστατικό που έλαβε χώρα χθες βράδυ στις 11 η ώρα εντός του νοσοκομείου.

Την ώρα της εφημερίας ασθενής Αλβανικής καταγωγής έφθασε στο νοσηλευτικό ίδρυμα με τη συνοδεία τριών προσώπων. Ο ίδιος δήλωσε ότι πάσχει απο Ηπατίτιδα. Ο ειδικευμένος παθολόγος τον τοποθέτησε σε φορείο προκειμένου να τον εξετάσει και τότε ξαφνικά ο ασθενής μαζί με τους αλλους τρεις συνοδους άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα επί ώρα χωρίς ο ίδιος να μπορεί να αντιδράσει.

Ο άτυχος γιατρός μην αντέχοντας τα ισχυρά χτυπήματα έπεσε λιπόθυμος, με το υπόλοιπο προσωπικό να ουρλιάζει αβοήθητο. Οι δράστες που ήταν όλη υπο την επίρροια μέθης το έσκασαν τρέχοντας χτυπώντας όποιον έβλεπαν μπροστά τους στους χώρους του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με το iatropedia, ο ειδικευόμενος γιατρός πλημμυρισμένος από αίμα, έλαβε τις πρώτες βοήθειες από τους συναδέλφους του και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο ίδιο το νοσοκομείο που εργάζεται. Μάλιστα σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα προκειμένου να κάνει εξειδικευμένες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί ένα φέρει κατάγματα ή άλλα τραύματα σε καίρια σημεία του σώματός του.

Ο διοικητής  του ΕΛΠΙΣ ζήτησε άμεσα τη συμβολή της αστυνομίας.