Σοβαρό τροχαίο ατύχημα – Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονη

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα – Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονη

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό 19χρονης και το σοβαρό τραυματισμό άλλης μίας 19χρονης, διερευνά η Αστυνομία στην Λεμεσό.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 11.50 το βράδυ της Παρασκευής, στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, όπου αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 20χρονος, με συνεπιβάτες τις δύο 19χρονες, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ οι τέσσερις επιβαίνοντες στα δύο οχήματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η πρώτη 19χρονη υπέστη βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, υπαραχνοειδή αιμορραγία, υποσκληρίδιο αιμάτωμα και ρήξη πνεύμονα, σπλήνας και διαφράγματος. Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ως κρίσιμη.

Σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου είναι η κατάσταση της υγείας της δεύτερης 19χρονης, η οποία υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κάταγμα στον αριστερό μηρό και κάταγμα στην λεκάνη. Αυτή νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίστηκαν ελαφρά και οι 20χρονος και 21χρονος, οι οποίοι έτυχαν των πρώτων βοηθειών και έλαβαν εξιτήριο.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα διερευνά η Τροχαία Λεμεσού.