Σκύλος παίζει πιάνο και… ”τραγουδά” (Video)

Τα σκυλιά λατρεύουν τα αφεντικά τους και θα κάνουν ότι μπορούν για να τα έχουν ευτυχισμένα. Αυτός ο σκύλος όμως, έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Παίζει πιάνο και τραγουδά!

Ο Buddy Mercury είναι ένας σκύλος διάσωσης που έγινε διάσημος για τις δεξιότητές του στο πιάνο. Εκτός όμως από αυτό, λατρεύει να τραγουδά και είναι πολύ καλός με τα παιδιά. Είναι το ιδανικό κουτάβι.

Πρόσφατα, η οικογένεια με την οποία μεγαλώνει ανέβασε ένα βίντεο του μικρού σκύλου που παίζει πιάνο με την μικρή κόρη της οικογένειας να λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής του και έχει γίνει viral συγκεντρώνοντας πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές.

Το αυτοδίδακτο σκυλί πήρε το όνομά του από τον διάσημο Φρέντι Μέρκιουρι, τον τραγουδιστή της θρυλικής ροκ μπάντας «Queen». Είναι μάλιστα τόσο διάσημος που έχει δική του ιστοσελίδα και ο κόσμος μπορεί να αγοράσει προϊόντα με την εικόνα του, ή να κατεβάσει την τελευταία του μουσική. «Ο Μπάντι έχει κατακτήσει τις καρδιές πολλών οπαδών της μουσικής σε όλο τον κόσμο σε σύντομο χρονικό διάστημα» γράφουν οι ιδιοκτήτες του. «Σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη και τα ευγενικά σας λόγια. Ο Μπάντι λατρεύει να διασκεδάζει την οικογένεια και τους θαυμαστές του».

Φυσικά, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, βλέποντας το γλυκό βίντεο με τον σκύλο να παίζει πιάνο και την μικρή να χορεύει υπό τους ρυθμούς της μουσικής του, έσπευσαν να σχολιάσουν: «Ο Έλβις ζει μέσα από αυτόν τον σκύλο» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Δείχνει τόσο χαρούμενος την ώρα που παίζει πιάνο».