Σκληροί χαρακτηρισμοί Καμμένου για Μαρκόπουλο και Κουράκο

«Προδότες», «καβάτζες» και «φίρμες». Είναι οι βαρείς χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος κατά των βουλευτών που αποχώρησαν θυελλωδών από το κόμμα του, Κώστα Μαρκόπουλου και Γιάννη Κουράκου.

Η συγκυβέρνηση έχει πέσει, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Γι’ αυτό και υπάρχει αποστασία υποστήριξε, καθώς η κυβέρνηση με τους 150 βουλευτές έχει χάσει τη δεδηλωμένη και οι «αποστάτες» τρέχουν να τη στηρίξουν. Εξαπέλυσε δε, προσωπική επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο χαρακτήρισε ως «εκπρόσωπο της νέας τάξης πραγμάτων»

«Δεν είναι αποδεκτή η αποστασία, πάνε να γίνουν το δεκανίκι του Σαμαρά, τελείωσαν οι ρεζέρβες, το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Θέλουν δυο προδότες και τους βρήκαν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για την υπόθεση Βουλγαράκη και τα περί χρηματοδότησης του κόμματός του από τον πρώην υπουργό της ΝΔ,  ο κ. Καμμένος ζήτησε «να σταματήσουν οι γελοιότητες». Ενώ για την υπόθεση του «non paper», ο κ. Καμμένος επέμεινε ότι  έχει γραφτεί από κομπιούτερ των ΑΝΕΛ το non paper. «Δεν έχει πρωτοκολληθεί από την Προεδρία της Δημοκρατίας. Zητήσαμε να γίνει γραφολογική εξέταση».

«Οι ΑΝΕΛ είναι δημοκρατικό – πατριωτικό κέντρο και είναι κατά του φεντεραλισμού που επιδιώκει να καταργηθεί η έννοια του έθνους – κράτους, για να μην υπάρχει ελληνική εξουσία και να καρπωθούν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας. Θα συγκρουστούμε με τα όργανα της νέας τάξης πραγμάτων» είπε ακόμη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.