Σιωπηλή συγκέντρωση για τα 45α γενέθλια του Σουμάχερ

Ο κόσμος της Ferrari θα τιμήσει σήμερα τα 45α γενέθλια του Μίκαελ Σουμάχερ έξω από το γαλλικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κώμα μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι.

Η σελίδα στο Facebook της ομάδας της Φόρμουλα Ένα αναφέρει ότι τα μέλη των Club Scuderia Ferrari θέλοντας να δείξουν τη συμπαράστασή τους προς τον Σουμάχερ οργανώνουν «μία σιωπηλή συγκέντρωση ντυμένοι στα κόκκινα» έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής νοσηλεύεται από την Κυριακή. Μέλη των κλαμπ της Φερράρι από τη Γαλλία και την Ιταλία μετέβησαν στην Γκρενόμπλ σήμερα το πρωί με λεωφορεία που είχε ναυλώσει η εταιρεία.

Όπως μεταδίδει στην ιστοσελίδα του το BBC, ο εκπρόσωπος της Ferrari, Ρενάτο Μπισινιάνι, δήλωσε ότι οι θαυμαστές του Σουμάχερ κλήθηκαν να ντυθούν στα κόκκινα και να κρατούν σημαίες της εταιρείας και επέμεινε ότι η διοργάνωση δεν αποσκοπεί στην προώθηση της εταιρείας ή των πελατών της.

Στο μεταξύ το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, δημοσίευσε γράφημα με τα κρανιοεγκεφαλικά τραύματα που έχει υποστεί. Οι πιθανοί κίνδυνοι που διατρέχει η υγεία του, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι γνωστικά προβλήματα και απώλεια μνήμης, παράλυση, απώλεια ισορροπίας κι επιληψία ή ακόμα και θάνατος.