Σημαντικό βήμα για την επιστροφή του Λούκας Σόουζα στον ΑΠΟΕΛ

  • Οι πιθανότητες για να συνεχίσει ο 31χρονος ποδοσφαιριστής τη καριέρα του στους «γαλαζοκίτρινους» είναι αρκετές, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης τον προορίζει ως το βασικό του «8άρι».

Ένα σημαντικό βήμα για να «ανοίξει» ο δρόμος της επιστροφής του Λούκας Σόουζα στον ΑΠΟΕΛ έγινε πριν από λίγο, αφού ο ίδιος αποχαιρέτησε την πρώην (πλέον) ομάδα του, Μπέιγινγκ Γκουόαν.

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πορτογάλος μέσα είπε το «αντίο» στην ομάδα της Κίνας, μέσω του οποίου φαίνεται ότι προβάρει ξανά τα γαλαζοκίτρινα.

Η ομάδα της Λευκωσίας είναι εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, από τον οποίο περίμενε να πάρει την ελευθέρα του, με τον ίδιο πλέον να ξεκινάει συζητήσεις με τη Τσανγκτσούν Γιατάι.

Πλέον οι επαφές γίνονται πιο εύκολες και βάζοντας στην εξίσωση τόσο την επιθυμία του Σόουζα, όσο και την επιθυμία του ΑΠΟΕΛ για να συνεργαστούν ξανά, κάνει τα πράγματα πιο εύκολα.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που γνωρίζει αρκετά καλά ο Ελλαδίτης τεχνικός, αλλά και τον οποίο εκτιμά πως είναι ικανός για να κάνει τη διαφορά.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις περί του θέματος και φαίνεται ότι δύσκολα θα χαλάσει η επιστροφή του στον Αρχάγγελο, μετά την αποχώρηση του τον Φεβρουάριο του 2020.