Σε φορτηγό η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγουδά έξω από το Μαξίμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Δήμου Αθηναίων, η ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη, γέμισε την Αθήνα με μελωδίες κι έκανε μια στάση στην Ηρώδου Αττικού.

Ο πρωθυπουργός βγήκε από το γραφείο του για να συγχαρεί για την πρωτοβουλία, να την ακούσει και να χειροκροτήσει.

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πάρει μέρος σε τηλεδιάσκεψη με τους Βασίλη Κικίλια, Σωτήρη Τσιόδρα, Νίκο Χαρδαλιά και Βασίλη Κοντοζαμάνη προκειμένου να συζητηθεί το σχέδιο σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων.

«Δεν μπορούμε και να χαιρετηθούμε… Ήταν μέσα από την καρδιά μου αυτό που βγήκε. Υλοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον δήμαρχό μας, στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Αφού ο κόσμος δεν μπορεί να έρθει σε εμένα, αποφάσισα να πάω εγώ στον κόσμο», ανέφερε η αγαπημένη καλλιτέχνιδα, απευθυνόμενη στον κ. Μητσοτάκη.

«Καλή συνέχεια, μπράβο, να ‘στε καλά», της απάντησε στη συνέχεια ο πρωθυπουργός χειροκροτώντας όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.

Η καλλιτέχνις ξεκίνησε από την Τεχνόπολη στο Γκάζι για την ιδιαίτερη συναυλία της και επισκέφθηκε γειτονιές του κέντρου της πρωτεύουσας.

Την ίδια ώρα η τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη χάριζε στους Αθηναίους μία χαρούμενη νότα στην καραντίνα χάρισε δίνοντας συναυλία στους δρόμους της Αθήνας πάνω σε ένα φορτηγό.

https://www.instagram.com/p/B_Zw35DDuGN/?utm_source=ig_web_copy_link

Το βίντεο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η τραγουδίστρια.

https://www.facebook.com/watch/?v=929566614144951