ΕΛΑΜ: Το κράτος επιδοτεί 19,5 εκατ. ευρώ σε ενοίκια για αλλοδαπούς

Σε γραπτή ανακοίνωση το ΕΛΑΜ, αναφέρει  ότι επιβεβαιώθηκε για το θέμα επιδότησης ενοικίων για αλλοδαπούς και τονίζει ότι οι πολιτικές των επιδομάτων το μόνο που πετυχαίνουν είναι να λειτουργούν ελκυστικά.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

O Υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής, σε τηλεοπτική του δήλωση επιβεβαίωσε το Ε.ΛΑ.Μ., το οποίο είχε κατηγορηθεί για «λαϊκισμό» πολλάκις.

Η αναφορά του Υπουργού ότι «σε ξενοδοχεία συνωστίζονται εκατοντάδες αλλοδαποί, με τη Κυβέρνηση να πληρώνει 19,5 εκατομμύρια ευρώ(!) σε ενοίκια» αποτελεί πρόκληση.

Πόσο μάλλον αν αναλογιστούμε ότι ένας μεγάλος αριθμός συμπατριωτών μας που θέλουν να επαναπατριστούν, δεν έχουν την απαραίτητη βοήθεια από το κράτος με αποτέλεσμα να μένουν εγκλωβισμένοι στο εξωτερικό. Ταυτόχρονα, άλλοι τόσοι συμπατριώτες μας βρίσκονται στα όρια της φτώχειας και κινδυνεύουν καθημερινά από εκποίηση της κύριας τους κατοικίας.

Τελικά, για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι το Κίνημά μας είχε απόλυτο δίκαιο και όσοι το κατηγορούσαν, εσκεμμένα παραπλανούσαν την κοινή γνώμη.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο  εδώ και πολύ καιρό με έμφαση τονίζει την αναγκαιότητα να εφαρμοστεί μεταναστευτική πολιτική που θα λειτουργεί αποτρεπτικά και δεν θα μετατρέπει την Κύπρο σε «νησί της επαγγελίας».

Οι πολιτικές των επιδομάτων το μόνο που πετυχαίνουν είναι να λειτουργούν ελκυστικά, με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται σταδιακά η δημογραφικη ταυτότητα της πατρίδας μας, μετατρέποντας την Κύπρο σε «αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών».