Σε πολλαπλά τραύματα, συνεπεία της οδικής σύγκρουσης οφείλεται ο θάνατος του 52χρονου Παναγιώτη

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση, που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο Παναγιώτης Αντρέου, 52 ετών, κάτοικος Αστρομερίτη.

Η οδική σύγκρουση συνέβη 15 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 52χρονος στη λεωφόρο Αρχαγγέλου στην Έγκωμη, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε σε κράσπεδο (λίνια) πεζοδρομίου, με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Από την ανατροπή της μοτοσικλέτας ο 52χρονος εκτινάχθηκε στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντος ιατρός διαπίστωσε τον θάνατό του.

Το απόγευμα σήμερα, διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό. Όπως διαφάνηκε κατά τη μεταθανάτια ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του 52χρονου οφείλεται σε πολλαπλά τραύματα, συνεπεία της οδικής σύγκρουσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις συνθήκες πρόκλησης της θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.