Σε πανστρατιά για τον Λιλλήκα, καλεί ο Ομήρου

Εγγύηση για ένα ασφαλές και ελπιδοφόρο μέλλον είναι η πρόταση του Γιώργου Λιλλήκα, δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου, καλώντας σε πανστρατιά για την τελική νίκη «μακριά από παρελθοντικές κομματικές και πολιτικές επιλογές να επικυρώσουν την ελπιδοφόρα πορεία προς το μέλλον».

Οι συνεχείς λεκτικές επιθέσεις κατά του Γιώργου Λιλλήκα δεν θα ανακόψουν το λαϊκό ρεύμα, είπε ο κ. Ομήρου, γιατί «είναι η απάντηση στα εθνικά, πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα. Οι προτάσεις των ανθυποψηφίων του οδηγούν στο παρελθόν».

Το ΚΣ ΕΔΕΚ ανταποκρίθηκε, τόνισε, «στο αίτημα του δημοκρατικού μας λαού για μια νέα πορεία του τόπου μ’ ένα Πρόεδρο απαλλαγμένο από τα βαρίδια του παρελθόντος και αποδεσμευμένο από εξαρτήσεις κομμάτων που παραμένουν προσκολλημένα σε ζημιογόνους χειρισμούς του παρελθόντος, τόσο στο Εθνικό μας θέμα, όσο και στην  οικονομία» .

Όπως είπε, «η υποψηφιότητα Γιώργου Λιλλήκα σηματοδοτεί την ανάγκη για είσοδο της Κύπρου σε μια νέα εποχή. Με επανατοποθέτηση του Κυπριακού, με αποδέσμευση από απαράδεκτες υποχωρήσεις που υποθηκεύουν το μέλλον  του Κυπριακού Ελληνισμού και με μια πολιτική ξαναζωντανέματος της οικονομίας που θα αξιοποιεί τις αστείρευτες δυνάμεις του λαού μας και θα διασφαλίζει συνθήκες κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης».