Σε κλίμα πένθους και ερωτηματικών η κηδεία του 19χρονου

Σε κλίμα πένθους και πολλών ερωτηματικών πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία του 19χρονου Θανάση Καναούτη, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού του με ελεγκτή τρόλεϊ, την Τρίτη. Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στο νεαρό, του οποίου η κηδεία ξεκίνησε στις 17.00, με το πλήθος να υποδέχεται τη σορό του νεαρού με χειροκροτήματα.

Λίγο πριν την έναρξη της κηδείας του αδικοχαμένου νεαρού κάποιοι έσπασαν διερχόμενο λεωφορείο, αναγκάζοντας τον οδηγό και τους επιβάτες να βγουν έξω από το όχημα στο οποίο έγραψαν συνθήματα και τη λέξη «δολοφόνοι».

Πριν την κηδεία του νεαρού έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου στην πλατεία Δημαρχείου και πορεία προς το νεκροταφείο. Κλειστοί παρέμειναν σήμερα οι σταθμοί του μετρό «Περιστέρι» και «Ανθούπολη» ενώ απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των τρόλεϊ με κατεύθυνση το Περιστέρι.

Η έρευνα για τη διαπίστωση των πραγματικών γεγονότων που οδήγησαν στον θάνατο του 19χρονου συνεχίζεται, με τον πατέρα του να καλεί όσους ήταν αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν στην αστυνομία.