Σε απευθείας δίκη ο 50χρονος για το θάνατο του 27χρονου Παναγιώτη

Σε απευθείας δίκη ο 50χρονος για το θάνατο του 27χρονου Παναγιώτη

Ο 50χρονος Ρώσος, ο οποίος  τελούσε υπό κράτηση σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης και ανθρωποκτονίας, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο τον παρέπεμψε σε δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Δικαστηρίου, ο 50χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την ολοκλήρωση της υπόθεσης η οποία ορίστηκε για να αρχίσει στις 31 Μαρτίου, 2020.

Ο 50χρονος είχε συλληφθεί, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με υπόθεση ανθρωποκτονίας του 27χρονου Παναγιώτη Χριστοφόρου από τη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, ενώ ο 50χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού πριν την έξοδο Μουταγιάκας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε στο πίσω μέρος οχήματος που οδηγούσε ο 27χρονος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δύο οδηγοί και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 27χρονου.

Ο 50χρονος είχε υποβληθεί σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 111μg℅ αντί 22μg℅, που είναι το επιτρεπτό από το νόμο όριο.