Σελινόπουλος: «Συγκινητικός» ο αγώνας Ακιντζί κατά Ερντογάν αλλά δεν πείθει

Σελινόπουλος: «Συγκινητικός» ο αγώνας Ακιντζί κατά Ερντογάν αλλά δεν πείθει

Παρότι είναι «συγκινητικός» ο αγώνας του Μουσταφά Ακιντζί κατά του Ερντογάν διότι πλέον εκλεκτός της Άγκυρας είναι ο Κουντρέτ Οζερσάι, ωστόσο μέχρι να χάσει το «χρίσμα» του εκλεκτού ουδέποτε ύψωσε φωνή κατά της κατοχικής Τουρκίας για το καλό της Κύπρου. Μόνο τώρα που το θέμα αφορά τις «εξουσίες» του.

Στο Κρανς Μοντανά ήταν άλαλος και χαμένος στη σκιά του Τσαβούσογλου. Το ίδιο θα είναι στο μέλλον και σε κάθε κρίσιμη στιγμή εάν επανεκλεγεί. Άλαλος ή παραγκωνισμένος από την Άγκυρα.

Υπενθυμίζουμε στον κυπριακό λαό ότι:

– Πρώτοι έσπευσαν να δώσουν κύρος στον Οζερσάι Ελληνοκύπριοι πολιτικοί αρχηγοί που συνέτρωγαν μαζί του μεζεδάκια στα κατεχόμενα για το «καλό της Κύπρου».

– Η Τουρκία απλά επιβεβαιώνει την προτίμηση της στον Κουντρέτ Οζερσάι ο οποίος έχει εργολαβικά αναλάβει και την υλοποίηση των σχεδίων των Τούρκων για την Αμμόχωστο, άρα απαραίτητος το επόμενο χρονικό διάστημα.

– Αντί ορισμένοι να διεξάγουν προεκλογικό αγώνα υπέρ του Ακιντζί στις ελεύθερες περιοχές, ας αντιληφθούν ότι δεν υπάρχει καμία δημοκρατία στα κατεχόμενα και ότι η Τουρκία αποφασίζει και διορίζει όποιον θέλει επικεφαλής για τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό.

Είτε «εκλελεγμένος» είτε διορισμένος, πάντοτε το πρόσωπο αυτό αποφασίζεται στην Άγκυρα. Ο Ακιντζί εκπαιδεύτηκε για 10 χρόνια για τον ρόλο του καλού που έπαιξε με απόλυτη επιτυχία, τώρα είναι η σειρά του κακού.