Σαουδάραβας πρίγκιπας άφησε χρέη για ταινίες πορνό με την ερωμένη του..! (Photos)

Μήνυση εις βάρος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας για ανεξόφλητα χρέη από την παραγωγή ταινιών πορνό για λογαριασμό ενός επιφανούς της μέλους κατέθεσε εταιρεία στη Γαλλία.

Οι ταινίες φέρονται να γυρίστηκαν κατά παραγγελία του πρίγκιπα Σαούντ αλ Φαϊζάλ, (μακροβιότερου υπουργού Εξωτερικών της χώρας, απόφοιτου του Πανεπιστημίου Princeton, ο οποίος μιλούσε επτά γλώσσες και απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 75 ετών)στο πολυτελές διαμέρισμα της οικογένειας του κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι ή σε δωμάτια ξενοδοχείων. Στην μήνυση που κατέθεσε η εταιρείας “Atyla” στη Ναντέρ, υποστηρίζεται ότι ο πρίγκιπας έστελνε τακτικά οδηγίες ως προς το τι ήθελε να δείχνουν οι ταινίες με πρωταγωνίστρια τη Μαροκινή ερωμένη του, αλλά ουδέποτε εξόφλησε τον λογαριασμό των περίπου 90.000 ευρώ για την παραγωγή τους.

Αν και το ποσό είναι μηδαμινό δεδομένης της τεράστιας περιουσίας που διαθέτει η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας, η καταβολή του θα αποδείξει στην πράξη ότι το διαμέρισμα χρησιμοποιείτο για την παραγωγή ροζ ταινιών. Το διαμέρισμα ανήκει εν μέρει στα έξι παιδιά που απέκτησε ο Σαούντ αλ Φαϊζάλ από το γάμο του με την εξαδέλφη του Τζαουχάρα μπιντ Αμπντουλάχ μπιν Αμπντούλ Ραχμάν. Οι τρεις γιοι και οι τρεις κόρες του αρνούνται την εμπλοκή του πατέρα τους σε μια τέτοια υπόθεση.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Φαϊζάλ συμπεριέλαβε την ερωμένη του στη διαθήκη του, αφήνοντάς της ένα διαμέρισμα στο Παρίσι και μετρητά.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Σεπτέμβριο, εκτός κι αν υπάρξει στο μεταξύ κάποιος εξωδικαστικός συμβιβασμός.