Σήμερα συνεδριάζουν οι Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ

Τις ίδιες περίπου ώρες συνεδριάζουν σήμερα οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ καθώς και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσουν οι αναφορές στο ζήτημα της λίστας Λαγκάρντ, ειδικά μετά την κατάθεση στην Βουλή της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής, η οποία να συμπεριλαμβάνει και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Στη 1 το μεσημέρι ξεκινούν οι εργασίες της ΚΟ της Κουμουνδούρου, με την ομιλία του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα να ανοίγει τη συνεδρίαση. Στις 1.30 το μεσημέρι ξεκινά και η συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ με ομιλητή τον Ευ. Βενιζέλο. 

Παράλληλα, στις 1 το μεσημέρι επίκειται και η συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων με κεντρικό θέμα την πορεία του κόμματος προς το συνέδριο. Σε δελτίο τύπου το κόμματος αναφέρεται το εξής : “Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 13:00 συνεδριάζει στη Βουλή η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με θέμα την πορεία προς το συνέδριο του Κινήματος, την επικύρωση της οργανωτικής επιτροπής των προσυνεδρίων, την διαδικασία εκλογής επιτροπής του συνεδρίου και τον καθορισμό της στάσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο θέμα της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ”.