Σάλος στις ΗΠΑ: Οι σπαρακτικές εκκλήσεις 6χρονης όταν αστυνομικός της βάζει χειροπέδες!

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ από το βίντεο που δείχνει αστυνομικό να περνάει χειροπέδες και να συλαμβάνει 6χρονη η οποία νωρίτερα είχε μια «έκρηξη» οργής στο σχολείο της με κλωτσιές και γροθιές κατά εργαζομένων στο σχολείο της.

Ο αστυνομικός που πέρασε τις χειροπέδες έφτασε στο σχολείο αφού το επεισόδιο είχε λήξει και αφού η Κάια Ρολ, όπως είναι το όνομα της 6χρονης, ήδη συζητούσε ήρεμα με δασκάλους της.

Οι σκηνές που ακολουθούν είναι σοκαριστικές με το μικρό κορίτσι να βλέπει τις πλαστικές χειροπέδες και να ρωτάει τον αστυνομικό για ποιον είναι. Όταν εκείνος της απαντά «είναι για σένα» η μικρή Κάια βάζει τα κλάματα και αρχίζει να φωνάζει «βοηθήστε με, βοηθήστε με σας παρακαλώ».

Οι σπαρακτικές εκκλήσεις του κοριτσιού συνεχίζονται ενώ οι αστυνομικοί την μεταφέρουν στο περιπολικό λέγοντας «δεν θέλω να μπω. Σας παρακαλώ δώστε μου μια δεύτερη ευκαιρία».

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο από την οικογένεια της 6χρονης από το περιστατικό που σημειώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, η αστυνομία του Ορλάντο ανακοίνωσε ότι θα έπρεπε να είναι παρών ένας ανώτερος αξιωματικός για κάθε σύλληψη ανθρώπου ηλικίας μικρότερης των 12 ετών.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που έκαναν τη σύλληψη καυχιέται για συλλήψεις και άλλων ενηλίκων. Όπως ακούγεται να λέει στην καριέρα του έχει συλλάβει 6.000 ανθρώπους ανάμεσα στους οποίους και έναν επτάχρονο για κλοπή σε κατάστημα.

«Τώρα έσπασα το ρεκόρ» ακούγεται να λέει με στόμφο ο αστυνομικός.

Την ίδια ημέρα, δε, ο αστυνομικός είχε συλλάβει και ένα 6χρονο αγόρι από άλλο σχολείο με την εισαγγελέα, πάντως, να απορρίπτει τις κατηγορίες σε βάρος και των δύο παιδιών.