Νέο θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρή 80χρονη

Νέο θανατηφόρο τροχαίο  – Νεκρή 80χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 16.00 το απόγευμα όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους.

Από τη σύγκρουση άφησε τη τελευταία της πνοή η 80χρονη Ελληνοκύπρια, Μάρθα Λοίζου από την Κερύνεια, η οποία βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, ως συνεπιβάτης με το σύζυγό της.

Σύμφωνα με τον Αξιωματικό Δυστυχημάτων Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά, το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε σε κύρια οδική αρτηρία της πόλης της Λεμεσού. Συγκεκριμένα, γύρω στις 16:00, όχημα που κινείτο νότια στον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, συγκρούστηκε με άλλο όχημα που οδηγείτο εξ αντιθέτου κατευθύνσεως, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δύο προσώπων και ελαφρύ τραυματισμό τρίτου.

Όλοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, και λίγο αργότερα εξέπνευσε 80χρονη επιβάτιδα του ενός οχήματος. Όπως φαίνεται, η 80χρονη δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Καφάς, οδηγός του οχήματος ήταν ο σύζυγος του θύματος, επίσης 80 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται σε αρκετά σοβαρή κατάσταση. Επίσης τραυματίας είναι 34χρονος οδηγός του άλλου οχήματος.

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα», είπε ο κ. Καφάς, ενώ η Τροχαία αναζητεί μαρτυρίες για τις συνθήκες του νέου θανατηφόρου. Κάλεσε τους πολίτες, εφόσον γνωρίζουν οτιδήποτε, να επικοινωνήσουν με το 112 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.